Sådan kommer
du i dialog

Hvis vi skal lykkes med vores mission om at nyskabe muligheder for unge på kanten og aktuel scene- og billedkunst, er det afgørende, at vi er i dialog med alle jer, der oplever problemstillingerne, har ideerne og ser mulighederne
Toggle text

I Bikubenfonden tror vi på, at varig forandring på socialområdet og kontinuerlig udvikling på kunstområdet skabes gennem samarbejde. Derfor indgår vi gerne i samarbejder med andre om at indsamle viden, mobilisere aktører og afprøve nye metoder, der kan sætte strøm til denne udvikling. 
 
Har du viden og idéer, der vedrører de strategiske fokusområder, vi arbejder med på social- eller kunstområdet, eller kan du byde ind som samarbejdspartner, hører vi gerne fra dig. 

Vi modtager mange henvendelser, og vi forsøger at besvare dem så hurtigt som muligt. Men der kan godt gå et stykke tid, før vi vender tilbage.  

SOCIAL: Ønsker du at komme i kontakt med socialområdet? Send en kortfattet mail om dit ærinde til en medarbejder fra socialområdet. Du finder dem her

KUNST: Ønsker du at indlede dialog med kunstområdet? Så læs mere om, hvordan du kan komme i kontakt med os på denne side.

Vi medvirker gerne i debatter og samtalearrangementer, der vedrører vores fokusområder. Ligeledes fortæller vi gerne om vores arbejdsform, hvor vi ønsker at skabe forandring gennem mobilisering af aktører og hvor vi byder ind som udviklingspartner for dem, vi arbejder sammen med.

Tag fat i vores kommunikationsteam, hvis du ønsker vores deltagelse.
Toggle text