Sådan kommer
du i dialog

Hvis vi skal lykkes med vores mission om at skabe varige forandringer for unge på kanten og bane vejen for kunstnerisk udvikling, er det afgørende, at vi er i dialog med alle jer, der oplever problemstillingerne og ser mulighederne
Toggle text

I Bikubenfonden tror vi på, at varig forandring og nye muligheder ofte skabes gennem samarbejde. Derfor går vi gerne sammen med andre om at indsamle viden, afprøve nye metoder og sætte en udvikling i gang.

Har du viden og idéer, der vedrører de områder, vi arbejder med, eller kan du byde ind som samarbejdspartner, hører vi gerne fra dig. Du finder kontaktinfo på de medarbejdere, der arbejder med at udvikle vores forskellige indsatser her.

Uanset om din henvendelse drejer sig om et samarbejde eller en ansøgning, vil det altid være en god idé at sende en kortfattet mail om dit ærinde, inden du begynder et stort ansøgningsarbejde. Så får vi afklaret, om du rammer vores strategiske fokus og de særlige indsatser, vi arbejder med. Herunder kan du læse mere om, hvad vi har fokus på lige nu. 

Vi vender tilbage med svar om, hvorvidt uddybende info, et møde eller en egentlig ansøgning vil være relevant. Vi modtager mange henvendelser, og vi forsøger at besvare dem så hurtigt som muligt. Men der kan godt gå et stykke tid, før vi vender tilbage. 

ANSØGNINGSRUNDER

Vi har særlige ansøgningsrunder på kunstområdet. Skal du sende en ansøgning i forbindelse med en ansøgningsrunde, foregår det gennem vores elektroniske ansøgningssystem. Du finder links på de sider, der beskriver ansøgningsrunderne. Vi modtager kun denne type ansøgninger inden for de fastlagte perioder. Det gælder også ansøgninger om plads i vores atelierprogram.