Kunsten har ordet

Med filmserien ’Kunsten har ordet’ inviterede vi i 2021-2022 en række ledende politikere til at møde kunstnerne bag et værk på Christiansborg.
Toggle text

De fleste af os møder kunst hver eneste dag: På uddannelsesinstitutioner, på hospitaler, på arbejdspladser, i byrummet eller på museer. Men det er ikke altid, at vi stopper op og taler om den. Eller er bevidste om, hvad den egentlig betyder for os. Nogle gange tager vi den måske for givet. Eller undgår samtalen, fordi vi tror, at den ikke er for os. Men alle kan tale med om kunst. Og måske betyder den mere, end vi aner? 

I Bikubenfonden vil vi gerne sætte kunsten på dagsordenen for at øge bevidstheden om, hvad den betyder. Taler vi ikke om kunstens betydning i vores samfund og for den enkelte, risikerer vi at forpasse vigtige diskussioner om, hvordan den skal være en del af vores liv og i vores samfund. Derfor har vi taget initiativ til filmserien ’Kunsten har ordet’. Med serien giver vi ordet til kunsten og inviterer flere til at tage del i samtalen om, hvad den gør ved os og hvilke oplevelser, mødet med kunsten giver os.

Se alle filmene her

Filmserien er produceret af MUST i samarbejde med Bikubenfonden. 

Kontakt