Sådan kommer
du i dialog

Hvis vi skal lykkes med vores mission om at nyskabe muligheder, er det afgørende, at vi er i dialog med alle jer, der oplever problemstillingerne og ser mulighederne
Toggle text

Har du viden og idéer, der vedrører de områder, vi arbejder med, eller kan du byde ind som samarbejdspartner, hører vi gerne fra dig. Du finder kontaktinfo på de medarbejdere, der arbejder med at udvikle vores forskellige indsatser her.

Drejer din henvendelse sig om et samarbejde eller en ansøgning, vil det altid være en god idé at sende en kortfattet mail om dit ærinde, inden du begynder et stort ansøgningsarbejde. Så får vi afklaret, om du rammer vores strategiske fokus og de særlige indsatser, vi arbejder med.

Vi vender tilbage med svar om, hvorvidt uddybende info, et møde eller en egentlig ansøgning vil være relevant. Vi modtager mange henvendelser, og vi forsøger at besvare dem så hurtigt som muligt. Men der godt kan gå et stykke tid, før vi vender tilbage. 

Ansøgningsrunder

Vi har særlige ansøgningsrunder på både kunstområdet og det sociale område. Skal du sende en ansøgning i forbindelse med en ansøgningsrunde, foregår det gennem vores elektroniske ansøgningssystem. Du finder links på de sider, der beskriver ansøgningsrunden. Vi modtager kun denne type ansøgninger inden for de fastlagte perioder. Det gælder også ansøgninger om plads i vores atelierprogram.