Årets Reumert

Formålet med Årets Reumert er at synliggøre de ekstraordinære præstationer inden for scenekunsten og stimulere interessen for det levende teater i Danmark.
Toggle text

Siden 1998 er der blevet uddelt priser i en række forskellige kategorier, der afspejler årets tendenser og kvaliteten inden for dansk scenekunst. Årets Reumert foregår i et tæt samarbejde med CPH STAGE-festivalen, der hvert år samler publikum og branche i København til fejring af scenekunsten. Her kan du opleve nogle af de forestillinger, der tidligere har modtaget priser eller nogle af årets nominerede i ugerne inden prisuddelingen.

Årets Reumert blev indstiftet af Bikubenfonden i 1998, hvor skuespilleren Bodil Udsen modtog en hæderspris. Siden da har vi hvert år uddelt priser til de mest bemærkelsesværdige scenekunstnere og største kunstneriske oplevelser.

Evaluering af Årets Reumert
Toggle text

Årets Reumert er blevet evalueret i foråret 2018, og resultatet viser blandt andet, at den 20 år gamle prisuddeling er forbundet med høj faglighed, fungerer som kvalitetsstempel for forestillinger og scenekunstnere og har en positiv betydning for især de talenter, der modtager prisen. Men ifølge evalueringen understøtter prisuddelingen ikke Bikubenfondens strategi om at nyskabe inden for scenekunstområdet. Derfor ønsker fonden at give prisuddelingen videre, så den fortsat kan være til gavn for scenekunsten.

Vi arrangerer løbende Reumert-saloner i samarbejde med landets teatre. Her tager vi tendenser inden for scenekunsten op til debat.
Kontakt
Projektleder Signe Bjerregaard Brok
SIGNE BJERREGAARD BROK
RÅDGIVER
Atelierprogram, Årets Reumert og kulturelle indsatser
+45 33 77 93 84
sbb@bikubenfonden.dk
Projektleder Signe Bjerregaard Brok
SIGNE BJERREGAARD BROK
Signe leder blandt andet Bikubenfondens atelierprogram og Årets Reumert. Derudover arbejder Signe med uddelinger og udvikling af kulturelle indsatser.
Læs mere om
Årets Reumert

aaretsreumert.dk finder du info om prismodtagere gennem tiden, juryen, årets prisuddeling og meget mere.