Se alle bevillinger

Modtager
Projekttype
Beløb
År
Kultur
500.000
2017

Bikubenfonden støtter projektet 'Kunstens Rammer' med midler til kvalificering og videreudvikling at talentindsatsen på billedkunstområdet.

Kultur
780.000
2017

Bikubenfonden støtter scenekunstduoen Fix & Foxy med midler til at udvikle og udvide deres internationale aktiviteter.

Gå til www
Kultur
22.860.000
2017

Bikubenfonden støtter Det Kongelige Teater og projektet 'Visionsplan for Det Kongelige Laboratorium', som skal udvikle det kunstneriske niveau på Det Kongelige Teater via fire initiativer: 'Skuespillets KGL Dansk', 'KGL Akut' og 'kosmopolitisk identitet' samt ballettens eksperimenterende kompagni 'Corpus.

Gå til www
Kultur
300.000
2017

Bikubenfonden støtter projektet 'Cool, Calm and Collected'. Konceptet er, at der i forbindelse med udstillingen 'Kunsten at undre sig' produceres en ny film – med en ny kunstner – med afsæt i et nyt spørgsmål – hver uge. Her er det museets gæster, der stiller spørgsmål og udstillingens nulevende kunstnere, der svarer.

Gå til www
Sociale formål
1.950.000
2017

Bikubenfonden støtter Bydelsmødrenes Landsorganisation og indsatsen 'Sæt usynlige ressourcer i spil', som er et samskabelsesprojekt mellem kommune, virksomhed og Bydelsmødrenes Landsorganisation. Samskabelsesprojekt mellem virksomhed, kommune og Bydelsmødrene er med henblik på at afprøve det frivillige Bydelsmødrekoncept i en jobrettet indsats, der styrker etniske minoritetskvinders forudsætninger for at komme i job. 

Gå til www
Kultur
1.500.000
2017

Bikubenfonden støtter projektet #værkdinverden, som er en kunstudstilling i kampagneformat, der skaber plads til nære og umiddelbare samtaler om værkers virkning i forskellige hverdagsrum. Unge over hele landet inviteres ind som medproducenter på kampagnens indhold og distribution og er ambassadører for fortællingen om, hvad kunst kan.

Gå til www
Sociale formål
2.950.000
2017

Bikubenfonden støtter C:NTACT i sæson 2017-2018 med midler til at udvikle deres socialøkonomiske virksomhed gennem forankring af to forretningsmodeller, samt en undersøgelse af mulighederne for samarbejde på kultur- og socialområdet med henblik på at udvikle et strategisk partnerskab til gavn for deres målgruppe og organisationens bæredygtighed.

Gå til www
Sociale formål
2.000.000
2017

Bikubenfonden støtter indsatsen 'The Future Belongs to Us – fase 3', som er en videreførelse af indsatsen 'Siunissaq uagut pigaarput' (fase 2).
Fase 3 har fokus på forankring og spredning af indsatsens metode og effekt i Grønland samt at udvide samarbejdet med grønlandske partnere herunder kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Gå til www
Sociale formål
15.000
2017

Bikubenfonden støtter jubilæumsreceptionen 'Unge fejrer TUBAs 20 års jubilæum'. I 20 år har TUBA hjulpet børn og unge, der er vokset op i familier med alkohol- og stofmisbrug og i den forbindelse inviteres en gruppe unge brugere af TUBA til jubilæumsreception i Skuespilhuset.

Gå til www
Kultur
57.171
2017

Bikubenfonden støtter 'Fremtidens kulturjournalistik', som er en konference om fremtiden for kulturjournalistikken afholdt af Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i samarbejde med Aarhus 2017, Have Kommunikation og Aarhus Teater. Konferencen afholdes den 28. september på Aarhus Teater.

Gå til www